Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, december 2022

December begynder på en lidt desorienterende måde, og der er sandsynlighed for nogle misforståelser forbundet med partnere eller familie. Du er optimistisk, men du har måske misforstået de signaler, andre mennesker sender, og hvis du gør det, så opstår der skuffelser. Dobbelttjek al kommunikation i begyndelsen af ??december.

I løbet af månedens anden uge sker der en vigtig overgang, og du kommer ind i en periode, der strækker sig over to til tre måneder, hvor dit fokus er på børn på den ene side og din evne til at udtrykke dig på den anden side. Du skal muligvis overvinde din indbyggede beskedenhed og gå i gang med en kreativ udfordring af den ene eller anden art. Du får selskab af en tæt på, som du har en stærk følelse af solidaritet med. Der kan også være nogle romantiske undertoner, selvom kærlighed har en tendens til at være mere broderlig eller søsterlig på dette tidspunkt.

I julen bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, og det afspejler sandsynligvis, at en person, du har et kærligt forhold til – en du måske har ventet på – dukker op for at fejre ferieperioden med dig. Julen bringer også en ændring for partnere, som vender tilbage til en tidligere plan med ny entusiasme for at generere penge og flere ressourcer.

Dagens Horoskop