Horoskop for Løve

22. jul - 22. aug

Månedshoroskop, april 2021

April starter optimistisk. De første tre uger af måneden karakteriseres af lykke og held. Det er en tid til rejser og international udstrækning, og du kan forvente selskab af gode mennesker, som deler din entusiasme og pionerånd.

Det er en tid med optimisme omkring fuldmånen i dit tegn den 11.-12. som er det perfekte tidspunkt for initiativer, taget sammen med en større gruppe mennesker, eller organisationer som du har en venlig forbindelse til. Det føles som om verden åbner sig for dig, og jo flere forbindelser du skaber på det tidspunkt, lokalt og særligt international, jo mere begejstret bliver du. Det er en tid, hvor du kan frigøre dig fra en eller flere udmattende relationer på jobbet, og måske også transformerer arbejdsmiljøet, for at give dig selv mere frihed og mindre slaveri.

Der er en stor transition omkring den 20. april, med et kraftigt fokus på dine professionelle mål. Du spekulerer intenst på hvad du skal gøre, og du brænder lyset i begge ender mens du undersøger dine muligheder. Du ville måske gerne bryde løs og udtrykke dig selv i et mere interessant job, men samtidig tvinger praktiske realiteter dig til at være forsigtig. Det er dilemmaet i 2021.

Dagens Horoskop