Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, maj 2023

I et år nu har din tegnhersker Jupiter været i Vædderens tegn, hvilket har fremkaldt stor selvtillid og dynamik hos dig. Nu, den 16. maj, bevæger Jupiter sig ud af Vædderen og ind i Tyrens tegn, hvilket bringer en helt ny trend forbundet med et ønske om økonomisk stabilitet og stabile arbejdsforhold.

I første omgang er det dog ikke, hvad der sker. Da Jupiter træder ind i Tyren, løber Jupiter ind i en Mars-Pluto-opposition, som er den astrologiske signatur for ideologiske magtkampe. Disse kampe centrerer sig om arbejdsforhold i dit daglige liv, som er i en transformationsproces. Du vil sandsynligvis støde på ekstremt dominerende intellektuelle figurer, der ønsker at gennemtvinge ændringer baseret på en ny ideologi.

Dette kan være relateret til ændringer, som ingen kan kontrollere, for eksempel indførelsen af kunstig intelligens, som kommer med en følelse af uundgåelighed. Det, du skal gøre i løbet af det næste år eller deromkring, er at forudse, hvilken slags ændringer der sandsynligvis vil finde sted, og hvilken slags forstyrrelse på arbejdspladsen, der vil være resultatet. Forandring kan udskydes et stykke tid, men ikke i det lange løb. Jo mere innovation der finder sted lige nu, jo bedre, men det hjælper at have en omhyggelig dialog med de mennesker – både hjemme og på arbejdspladsen – der er mest berørt.

Dagens Horoskop