Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, januar 2021

Nu hvor din tegnhersker, Saturn, har forladt Stenbukken og er gået ind i Vandbæreren før jul, er du klar til at starte på noget, som du kæmpede med i 2020, sikker på grund af restriktioner fra pandemien. Denne gang har du al den støtte du har brug for, til at sætte gang i et projekt og få succes.

Det største tema i 2021 er hvordan strukturelle ændringer i resurserne klares. Dette kan være enten på det personlige niveau eller det professionelle eller begge. Personligt kan dette have forbindelse til, hvordan du tager dig af børn, som gennemgår en forstyrrende tid. Professionelt involverer det justeringer til tektoniske forandringer, som har indflydelse på det økonomiske system. Det er din opgave at arbejde tæt sammen med ligesindede, for at skabe betingelserne for fremtidig vækst. Du vil få selskab af ekspert kolleger, som vil trække i de rigtige håndtag i løbet af de næste to måneder, således at planer kan lykkes.

Den 13. januar falder nymånen i dit tegn og møder planeten for transformation og sikker forandring – Pluto. Det er et afgørende øjeblik, hvor du opgiver livsstilsvalg, som ikke længere passer til dine nye værdier. Du ønsker ingen bånd og at andre er afhængige af dig og du træffer dine beslutninger i henhold dertil.

Dagens Horoskop