Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, december 2022

Forhold til andre er meget på sinde, når december måned starter. Mens nogle forbindelser, især med venner og organisationer i udlandet, fungerer godt, er kommunikation med partnere i dit personlige og professionelle liv mere vanskelig. Heldigvis har du et meget tæt samarbejde med en, der giver dig kærlig støtte, men generelt er der stor risiko for fejlkommunikation i den første uge af december. Det er vigtigt at lade andre bestemme ting i stedet for at prøve at vinde dem med dine egne ideer – du er simpelthen for afhængig af andre til at klare det alene.

Tingene ændrer sig omkring den 6. december, som er en overgangstid, hvor du frigør dig selv fra afhængighed og tager en mere kontant tilgang, især med hensyn til spørgsmål, der påvirker følelsesmæssig eller økonomisk sikkerhed. I løbet af de næste to måneder vil du blive fokuseret mere på, hvad der foregår bag kulisserne, og det er et glimrende tidspunkt til at lære en hel del mere om psykologiske emner.

December er også en nøgleperiode for venskaber, og du bliver dybt involveret i deres forhold; måske optræder du som matchmaker, budbringer eller rådgiver. Det er en meget aktiv periode for dig socialt, og du kan forvente at rejse eller at være sammen med mennesker i et internationalt miljø, som er på farten.

Dagens Horoskop