Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, december 2022

December starter med Mars i opposition til din tegnhersker Venus, som sandsynligvis vil have betydning for kærlighed og romantik. Hvis du er alene, så er det muligt, at nogen kommer tilbage i dit liv, eller hvis du er i et forhold, så er det en tid, hvor du arbejder på at løse forskelle vedrørende dine værdier, penge, aktiver osv. Selvom du måske er motiveret af altruisme er det ikke tid til at være overgenerøs med dine penge.

Først i december er et godt tidspunkt for karriereudvikling, og du kan forvente støtte fra chefen eller den organisation, du arbejder for, blandt andet fordi du bliver værdsat for din indsigt og for det, du har at tilbyde. Hvis du kan, bør du konsolidere din økonomiske stilling bedst muligt, ikke mindst fordi 2023 med stor sandsynlighed vil bringe nogle ændringer i dit professionelle liv.

Juleperioden kan bringe rejser, og det er en tid, hvor du er i selskab med nogen, du holder af, og I tager udfordringerne sammen. Denne periode er fremragende til planlægning, især med hensyn til videreuddannelse og forbedring af dine akademiske færdigheder. Ved nytårsaften vil du gerne omdefinere dine mål, droppe de ting, der ikke længere interesserer dig, og fokusere på karriereudvidelse.

Dagens Horoskop