Horoskop for Vædder

20. mar - 19. apr

Månedshoroskop, december 2022

I løbet af hele december og et godt stykke ind i januar 2023 bevæger din tegnhersker Mars sig retrograd, hvilket i bund og grund betyder, at du skal arbejde på uafsluttede sager forbundet med fortiden, frem for at forsøge at starte noget nyt op. Fokus er på kommunikation, uddannelse og studier, og der er mulighed for at gå tilbage til noget, du kender til, for at forbedre det.

December begynder med en sjælden Mars-Venus-opposition, som fremhæver relationer, både til partnere og evt. lærere eller studerende i fjernundervisningsprojekter. Det er et glimrende tidspunkt at bekræfte din troskab til en gruppe eller organisation, som er i stand til at give dig opbakning og støtte. Hvad angår dit kærlighedsliv, kan der være omstændigheder, der holder dig adskilt, eller misforståelser eller uenigheder på grund af forskellige overbevisninger.

December bliver en dynamisk måned med mulighed for at udvide din intellektuelle horisont gennem rejser, studier og kulturelle aktiviteter. Når julen kommer, flytter Jupiter, som har været retrograd i et par måneder, tilbage i dit tegn Vædderen, og efter juleferien vil du være klar til at tage nye initiativer og hvilket kan være godt uddannelsesmæssigt.

Dagens Horoskop