Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, december 2022

Når december begynder, er din tegnhersker Venus i nøjagtig opposition til Mars. Det er noget, der sker fem gange hvert ottende år, og det viser en form for polaritet i vigtige forhold, i dette tilfælde måske oplevelsen af ??at være adskilt fx på grund af stor afstand.

Det er en tid, hvor partnere er på jagt efter at genfinde noget vigtigt fra deres fortid, og begyndelsen af ??december bringer en vis succes i dette. Det er en romantisk periode, på trods af udsigten til adskillelse, og det er et godt tidspunkt for kreative satsninger, der involverer uddannelse eller rejser, og også for planer forbundet med børn. Forhold kan blive ret forvirrende, måske fordi du og en partner har separate dagsordener. Også på arbejdet kan tingene være ret desorienterende - især hvis en kontorromance er under opsejling.

Julen i år er en familieaffære, og du kan forvente at genoprette forbindelsen til søskende, som måske vender tilbage fra et sted langt væk. Det er en intens periode - både givende og udmattende, så du i det nye år vil være glad for at gå i gang med noget lidt mindre krævende. I løbet af julen dukker en stor personlighed op på scenen igen, der lover spænding og eventyr i det nye år.

Dagens Horoskop