Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, maj 2023

Den første uge af maj er en ret intens periode for dig, da du afvejer forskellige muligheder baseret på information, der var skjult, men nu kommer frem. Din sindstilstand kan være noget forvirret, og især på arbejdet virker tingene lidt kaotiske. Dette kan løses gennem afhjælpende foranstaltninger og ved at lytte til eventuelle bekymringer, kolleger måtte have.

Lige efter fuldmånen den 6. maj bevæger din tegnhersker Venus sig ud af Tvillingerne og ind i Krebsens tegn, og dette lægger en ny vægt på karriereprioriteter, hvor din evne til omsorg kommer i spil. På grund af ændringer, der finder sted på arbejdet, er der mere ansvar at påtage sig for at hjælpe mennesker i udfordrende omstændigheder. Helbredende samtaler skaber ro.

Store forandringer finder sted omkring dig efter den 20., og på dette tidspunkt er der et skift i magtbalancen, især for partnere og især på den sociale scene eller med børn. Det er en tid, hvor magtkampe opstår baseret på ekstreme ideer om, hvad der er rigtigt og forkert. Ideologiske overbevisninger dominerer i stedet for fornuftig debat, og det kan let føre til en krisestemning. Du hælder olie på oprørt vand, men du kan ikke forhindre egenrådige individer i at skabe ballade.

Dagens Horoskop