Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, december 2022

December får en spændende start, og det er særligt godt for dit forhold til venner og børn. Mennesker, du er tæt på, gennemgår måske en romantisk drama – måske gør du også det – og kærlighed og romantik i begyndelsen af ??december er præget af stærke tiltrækninger, men vanskelige omstændigheder, som tvinger folk til at være adskilt. Du er perfekt placeret til at give velovervejede og kompetente råd til mennesker, der er ramt af tvivl og ubeslutsomhed.

Frem til midten af ??december er det en meget omgængelig periode for dig, og den er fremragende til fester, arrangementer med børn, romantiske udflugter og alle former for fester. Det er en tid, hvor den fortabte søn vender tilbage, metaforisk set - en du elsker genkender fejl og søger venskab med dig igen.

Efter midten af ??december begynder en mere rolig periode, og du sætter pris på tid alene til at pleje de aktiviteter og relationer, som virkelig betyder noget. Denne tendens til at trække sig tilbage fra et meget aktivt socialt liv fortsætter hele julen, hvor du mærker fordelene ved afsondrethed, naturen og dit åndelige liv. Der kan dog være nogle rejser lige før jul, som tager dig væk fra din rede.

Dagens Horoskop